13 augusti 2020

Augusti

Allmänt

Nu börjar det hända saker. Än så länge inget vi ser, men bakom kulisserna bokas det upp entreprenörer och bokas material. 
Förra veckan var vi och skrev på de sista pappren, alla val är gjorda (förutom kakel, tapeter och el)
Det blev några ner tillval. Först var det lite från vedum, sen hade vi sen innan breddat ena köksfönstret och lagt till ett extra i datarummet. Sen blev det lite småändringar i badrummet angående färg på kommod osv.  Största tillägget blev golvvärme på övervåningen. I det stora hela så var det småpengar med att lägga till det. Blir en extra lyx.
 
När vi började denna resa så fanns det också en önskan om ett dubbelgarage. Nu blev vårt nuvarande hus sålt i förtid och vi vet därför vilka pengar vi har att röra oss med. Så, jippi, det blir ett garage också! Efter lite jämföranden runt om så blir det att mjöbäcksvillan bygger även garaget. 
 
Om man har kontakter inom byggbranschen så går det säkert att ordna själv. Men vi känner att det är skönt att allt sånt stort är fixat från början. Dessutom är det en trygghet att mjöbäcksvillan sköter allt, från första spadtag till sista elinstallationen.
 
Det är en lång resa framför oss, och vi längtar! Nästa vår/ sommar blir det nytt hus! Ska bli spännande att se vad vi får för datum för inflytt.